AplikasiAplikasi

2012 Dairs iki festablished ing Xiamen, China pecializing ing produksi pelek serat karbon lan gembong, nggabungaken pangembangan produk lan produksi.Kabeh produk perusahaan kita nganggo standar kualitas internasional, lan produk kasebut diekspor menyang luar negeri lan kondhang ing pirang-pirang kutha ing omah lan ing luar negeri.

2years

produk unggulanproduk unggulan

warta paling anyarwarta paling anyar

MITRA MEREKMITRA MEREK

  • 10008
  • 10009
  • 10010
  • 10001
  • 10002
  • 10003
  • 10004
  • 10005
  • 10006
  • 10007
  • partner1
  • 3
  • spoke brand
  • 2