АпликацијаАпликација

2012 Dairs беше формиран во Xiamen, Кина, специјализиран за производство на бандажи и тркала од јаглеродни влакна, интегрирајќи го развојот и производството на производи.Сите производи на нашата компанија прифаќаат меѓународни стандарди за квалитет, а производите се извезуваат во странство и се добро познати во многу градови дома и во странство.

2years

Истакнати производиИстакнати производи

Последни вестиПоследни вести

 • 10240385(1)
 • Entreprise's News
 • Industry News

БРЕНД ПАРТНЕРИБРЕНД ПАРТНЕРИ

 • 10008
 • 10009
 • 10010
 • 10001
 • 10002
 • 10003
 • 10004
 • 10005
 • 10006
 • 10007
 • partner1
 • 3
 • spoke brand
 • 2