Овој производ беше успешно додаден во количката!

Погледнете ја кошничката за купување

Нов Fahion 27.5er Moutain Bike Wheel XC 390g Tubeless Carbon Rims 30x35mm Асиметричен раб за планински велосипед ERD 531mm

SKU: #001 -На залиха
УСД долари189,00 часот

Детали за производот

Ознаки на производи

Како да изберете кормило за велосипед

Која е вредноста R и вредноста D на рачката, запомнете дека D е разликата помеѓу горниот и долниот дел, а R е растојанието помеѓу предниот и задниот дел.

29 Тркала без цевки.

Вредноста на падот е падот (т.е. вертикалното растојание помеѓу горните и долните краеви).Колку е поголем падот, толку е поголема разликата во положбата и е подобра аеродинамиката, така што професионалците претпочитаат кормило со поголем пад, бидејќи му овозможува на телото да се вклопи што е можно поблиску.Сепак, сега некои возачи почнуваат да избираат производи со помал пад, така што опсегот на движење при менување на рачките е помал.Помалата капка е погодна и за ентузијасти кои не сакаат премногу да ги виткаат телата.

700c чакал тркала.

Вредноста на дофатот е предната камера (односно, хоризонталното растојание помеѓу горната рачка и предниот крај на рачката).Колку е помала вредноста r, толку е пократко растојанието што раката треба да се движи од горната рачка до рачките на менувачот и сопирачката.Ова, од друга страна, исто така значи дека продолженото, нежно и аеродинамично држење при стискање на сопирачките е ограничено.

Тркала за велосипеди за патишта без цевки

Рачката на патот и кормилото на теренот, иако вредноста R и вредноста D се слични, но сепак постои разлика, односно радијанот на горната рачка на рачката е различен, радијанот на рачката BJ е значително поголем, што значи горната рачка Местото што можете да го фатите е помало од рачките на патот на Слика 1. Разликата ќе ја знаете кога ќе го занишате автомобилот на горната рачка.Горната рачка на рачката на местото на одржување е многу тешко за нишање и е погодна само за држење на долната рачка.

26 бандажи без цевки

Важното е кажано три пати, рачката на патеката навистина не е погодна за рачките на патните сопирачки, рачката на патеката навистина не е погодна за рачките на патните сопирачки, рачката на патеката навистина не е погодна за рачките на сопирачките на патот.

Јасебајк

 

Параметри на производот

Параметри Вредност
Модел DS-730-35T
Материјал Јаглеродни влакна
Големина 27,5 ер
Наменска употреба XC/AM
Тип на мушка Без цевки
Способен без цевки Да
Внатрешна/надворешна ширина 24мм/30мм
Длабочина 35 мм
ЕРД 531 мм
Тежина на бандажот 390±15 g
Профил Асиметричен (2,8 мм)
Максимална тежина на велосипедист (на рамна површина) 125 кг
Агол на дупка на говор ±6°
Зборуваше тензија  120kgf предна страна на дискот и 130kgf заден погон           
Максимален притисок во гумите  60 psi 
Препорачана ширина на гумата 1,7" ~ 2,1"
OD 594 мм
Собрание дупка. 8,5 мм
Дупка на краци Дија. 4,5 мм
Вентил дупка Dia. 8/6,5 мм
Плошност <0,25 мм
Заобленост <0,3 мм
Динамичка рамнотежа <3гр

Што се однесува до техничките точки во процесот на производство на нашите производи, доколку сакате да знаете, можете да кликнете на десно за да дознаете повеќе.

4
5
3
1
2

Нашите производи се добро прифатени од клиентите.

好评长截图
Екстериер:
--- Ве молиме изберете ---
Дупка:
--- Ве молиме изберете ---
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја