AplikacionAplikacion

2012 Dairs u themelua në Xiamen, Kinë duke u specializuar në prodhimin e rrotave dhe rrotave me fibër karboni, duke integruar zhvillimin dhe prodhimin e produktit.Të gjitha produktet e kompanisë sonë miratojnë standarde ndërkombëtare të cilësisë, dhe produktet eksportohen jashtë shtetit dhe janë të njohura në shumë qytete brenda dhe jashtë vendit.

2years

Produkte të veçuaraProdukte të veçuara

lajmet e funditlajmet e fundit

 • 10240385(1)
 • Entreprise's News
 • Industry News

PARTNERË MARKAPARTNERË MARKA

 • 10008
 • 10009
 • 10010
 • 10001
 • 10002
 • 10003
 • 10004
 • 10005
 • 10006
 • 10007
 • partner1
 • 3
 • spoke brand
 • 2