Ky produkt u shtua me sukses në shportë!

Shikoni Shportën e Blerjeve

Rrota e biçikletës malore 27,5er karboni të reja XC 360g AM 380g 38,5x28mm Rrota e biçikletës malore asimetrike pa tuba ERD 545mm MTB Rim biçiklete e personalizuar

SKU: #001 -Në magazinë
USD$189.00

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Zgjedhja e pirunit të biçikletës, kufjeve, tubit të kokës dhe përputhja e pjesës 1: Specifikimet e tubit të sipërm të pirunit:

Gomat dhe rripat e biçikletës 20 inç

Piruni i përparmë: Këtu kryesisht prezantojmë specifikimet e tubit të sipërm të pirunit të përparmë.Tubi i sipërm i pirunit të përparmë ka sasinë më të madhe të tubave të drejtë, të cilët janë të trashë nga lart poshtë dhe kanë një diametër prej 28.6 mm.(Për shkak se është konvertuar nga sistemi perandorak, në fakt është rreth 1-1/8 inç).

Rrotat e frenave të karbonit

Megjithatë, piruni i përparmë i konikuar është shumë i popullarizuar tani, dhe stoku i pirunit të përparmë me tub të drejtë është në thelb i barabartë.Kur përdoret kufjet e ngushta, ngurtësia e kornizës përmirësohet gjithashtu.Pjesa e sipërme e pirunit me tubin e sipërm të ngushtuar është gjithashtu 28,6 mm, por bymehet në 39,8 mm pranë kurorës së pirunit (meqenëse është një konvertim perandorak, diametri aktual është 1,5 inç).

650b Rrota Rrugore

Lloji i tretë i pirunit të përparmë shfaqet vetëm në biçikletat e Giant, emri i plotë i së cilës është OverDrive2, i cili shpesh quhet kanali i vogël kurrizor.Diametri i skajit të sipërm të pirunit është 31,75 mm (1,25 inç), dhe pjesa e ngushtuar pranë kurorës së pirunit është ende 39,8 mm (1,5 inç).Emërtuar për shkak të konit më të vogël, në fakt, diametri i tubit të sipërm është më i trashë se kanali kurrizor standard dhe tubi i drejtë, dhe duhet të përdoret një kërcell i dedikuar.

Përveç tre specifikimeve më të zakonshme të mësipërme, ka edhe disa biçikleta retro ose të ulëta për udhëtarët ose biçikleta malore me një pirun të përparmë të kalibrit të tubit të sipërm 1 inç me një kalibër 25.4 mm, i cili në thelb duhet të përdoret me një kufje me dhëmbë.PS: Ekzistojnë edhe specifika 28.6 mm për kufjet me dhëmbë, kushtojini vëmendje dallimit të tyre.

29er Rrota Bike Mountain

Lloji i fundit i pirunit të përparmë të ngrohtë është piruni i përparmë me tub të drejtë me diametër 39,8 mm.Për shkak të nevojës për një kufje të veçantë, mbështetje kornizë dhe një shtyllë të veçantë, ajo nuk u promovua dhe më në fund u zëvendësua nga një pirun vertebral.Diametri i tubave të sipërm dhe të poshtëm të pirunit të përparmë është 39.8 mm, që është rreth 1.5 inç.

Yasebike

 

Parametrat e produktit

Parametrat Vlera
Model DS-738.5-25T
Materiali Fiber karboni
Madhësia 27.5 e
Përdorimi i caktuar XC/AM
Lloji i rruazave pa tuba
Të aftë pa tuba po
Gjerësia e brendshme / e jashtme 30.5mm/38.5mm
Thellesi 25 mm
ERD 545 mm
Pesha e buzës 360±15g/380g±15g
Profili Asimetrike (2.6 mm)
Pesha maksimale e çiklistit (në tokë të sheshtë) 125 kg
Këndi i vrimës së folit ±6°
Tension foli  1Disku i përparmë 20 kg në anën e përparme dhe 130 kgf makinë e pasme           
Presioni maksimal i gomave  60 psi 
Gjerësia e rekomanduar e gomave 1,7" ~ 2,1"
OD 594 mm
Vrima e montimit Dia. 8.5 mm
Spokes vrima Dia. 4.5 mm
Vrima e valvulës Dia. 8/6,5 mm
Rrafshësia <0,25 mm
E rrumbullakët <0,3 mm
Ekuilibri dinamik <3 g

Lidhur me pikat teknike në procesin e prodhimit të produkteve tona, nëse doni të dini, mund të klikoni djathtas për të mësuar më shumë.

4
5
3
1
2

Produktet tona priten mirë nga klientët.

好评长截图
E jashtme:
--- Ju lutem zgjidhni ---
Vrima:
--- Ju lutem zgjidhni ---
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni