Ky produkt u shtua me sukses në shportë!

Shikoni Shportën e Blerjeve

Rrota e re Fahion 27.5er Moutain Bike Wheel XC 390g Tubeless Carbon 30x35mm Rim biçiklete malore asimetrike ERD 531mm

SKU: #001 -Në magazinë
USD$189.00

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Si të zgjidhni timonin e biçikletës

Cila është vlera R dhe vlera D e timonit, mbani mend se D është ndryshimi midis pjesës së sipërme dhe të poshtme, dhe R është distanca midis pjesës së përparme dhe të pasme.

29 Rrota pa tub.

Vlera e rënies është rënia (dmth. distanca vertikale ndërmjet skajeve të sipërme dhe të poshtme).Sa më e madhe të jetë rënia, aq më i madh është ndryshimi i pozicionit dhe aq më e mirë është aerodinamika, kështu që profesionistët preferojnë një timon me një rënie më të madhe, pasi lejon trupin të përshtatet sa më afër që të jetë e mundur.Megjithatë, tani disa kalorës kanë filluar të zgjedhin produkte me një rënie më të vogël, në mënyrë që diapazoni i lëvizjes gjatë ndërrimit të timonit të jetë më i vogël.Pika më e vogël është gjithashtu e përshtatshme për entuziastët që nuk u pëlqen të përkulin shumë trupat e tyre.

Rrota zhavorri 700c.

Vlera e arritjes është kamba e përparme (d.m.th., distanca horizontale midis timonit të sipërm dhe skajit të përparmë të timonit).Sa më e vogël të jetë vlera r, aq më e shkurtër është distanca që duhet të lëvizë dora nga doreza e sipërme deri te levat e ndërrimit dhe frenimit.Kjo, nga ana tjetër, do të thotë gjithashtu se qëndrimi i zgjatur, i butë dhe aerodinamik kur kapni frenat është i kufizuar.

Rrotat e biçikletave për rrugë pa tub

timoni i rrugës dhe timoni i fushës, megjithëse vlera R dhe vlera D janë të ngjashme, por ka ende një ndryshim, domethënë, radiani i dorezës së sipërme të dorezës është i ndryshëm, radiani i dorezës BJ është dukshëm më i madh, që do të thotë doreza e sipërme Vendi që mund të kapni është më i vogël se timoni i rrugës në figurën 1. Ju do ta kuptoni ndryshimin kur ta tundni makinën në dorezën e sipërme.Doreza e sipërme e timonit të vendit të takimit është shumë e vështirë për t'u lëkundur dhe është e përshtatshme vetëm për të mbajtur dorezën e poshtme.

26 Rrima pa tub

Gjëja e rëndësishme është thënë tre herë, doreza e pistës nuk është vërtet e përshtatshme për levat e frenave rrugore, doreza e pistës nuk është vërtet e përshtatshme për levat e frenave të rrugës, doreza e pistës nuk është vërtet e përshtatshme për levat e frenave rrugore.

Yasebike

 

Parametrat e produktit

Parametrat Vlera
Model DS-730-35T
Materiali Fiber karboni
Madhësia 27.5 e
Përdorimi i caktuar XC/AM
Lloji i rruazave pa tuba
Të aftë pa tuba po
Gjerësia e brendshme / e jashtme 24 mm/30 mm
Thellesi 35 mm
ERD 531 mm
Pesha e buzës 390±15 g
Profili Asimetrike (2.8 mm)
Pesha maksimale e çiklistit (në tokë të sheshtë) 125 kg
Këndi i vrimës së folit ±6°
Tension foli  1Disku i përparmë 20 kg në anën e përparme dhe 130 kgf makinë e pasme           
Presioni maksimal i gomave  60 psi 
Gjerësia e rekomanduar e gomave 1,7" ~ 2,1"
OD 594 mm
Vrima e montimit Dia. 8.5 mm
Spokes vrima Dia. 4.5 mm
Vrima e valvulës Dia. 8/6,5 mm
Rrafshësia <0,25 mm
E rrumbullakët <0,3 mm
Ekuilibri dinamik <3 g

Lidhur me pikat teknike në procesin e prodhimit të produkteve tona, nëse doni të dini, mund të klikoni djathtas për të mësuar më shumë.

4
5
3
1
2

Produktet tona priten mirë nga klientët.

好评长截图
E jashtme:
--- Ju lutem zgjidhni ---
Vrima:
--- Ju lutem zgjidhni ---
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni