AplikasiAplikasi

2012 Dairs ieu festablished di Xiamen, Cina pecializing dina produksi rims serat karbon jeung roda, integral tina ngembangkeun produk jeung produksi.Sadaya produk perusahaan urang ngadopsi standar kualitas internasional, sareng produkna diékspor ka luar negeri sareng terkenal di seueur kota di bumi sareng di luar negeri.

2years

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

Mitra merekMitra merek

  • 10008
  • 10009
  • 10010
  • 10001
  • 10002
  • 10003
  • 10004
  • 10005
  • 10006
  • 10007
  • partner1
  • 3
  • spoke brand
  • 2